Joensuun Nuorisoverstas ry:n säännöt ja asiakirjat

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua tästä.

Toimintasuunnitelma 2016

TOIMINNAN KEHITTÄMISEN PAINOPISTEALUEET VUONNA 2016

Nuoret:
   Toiminnassa pyritään säilyttämään ennaltaehkäisevä työote
   Toiminnassa kiinnitetään huomiota yhdenvertaisuuteen, moninaisuuteen ja alueellisuuteen.
   Toiminnassa nostetaan näkyvämmin esille monikulttuurisuus ja kansainvälisyys.
   Toiminnan saavutettavuutta ja matalan kynnyksen periaatetta jatketaan.
Kokonaistoiminta:
    Yhdistyksen toimintaa lävistävät vastuullisuus, ekologisuus ja kestävän kehityksen periaatteet
    Yhdistyksen toiminnan perustan vakiinnuttaminen, päättäjäyhteistyö ja sidosryhmäyhteistyö
    Yrityskumppanuudet, osuuskuntatoiminta, ”Pajalta Duuniin”-toiminta
    Kokeillaan Valo-valmennusta opinnollistamisen ensiaskeleena
    Laatutyö, jossa jatketaan sosiaalisen työllistämisen laadunarviointimallin käyttö

Toimintasuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä.

Toimintakertomus 2016

Vuosi 2016 sujui odotetusti, kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille! Vuoden 2016 toimintakertomuksen voit lukea tästä.

Jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä:

• Henkilöjäseneksi maksamalla jäsenmaksun 10 €
  • Kannatus- tai yhteisöjäseneksi maksamalla jäsenmaksun 50 € yhdistyksen tilille
    Säästöpankki FI13 4600 0010 3520 33 (tietoihin nimi ja kotikunta sekä viite ”Jäsenmaksu”)

Yhdistyksen henkilöjäsenet saavat 20 % alennuksen verstaan tuotteista ja palveluista.

Tästä pääsee pdf tiedostoon jäsenmaksusta.