Tietoja

Joensuun Nuorisoverstas ry on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia ja arjentaitoja sekä tukea siirtymistä koulutukseen ja työelämään.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kahdeksan hallituksen jäsentä, sekä kutsuttu sihteeri:

• Puheenjohtaja Leena Nyyssönen
  • Varapuheenjohtaja Antti Pottonen
  • Pekka Parviainen
  • Anne-Mari Souto
  • Pauliina Sormunen
  • Mirkka Sarkkinen
  • Anton Sutinen
  • Tomi Laurikainen
  • Risto Ravattinen
  • Ulla Mänttäri-Tikka, sihteeri

Yhdistyksen pääasiallisia toimintamuotoja ovat seudullinen nuorten työpajatoiminta, Etsivä Nuorisotyö ja kehittämishankkeet.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä:

• Henkilöjäseneksi maksamalla jäsenmaksun 10 €
  • Kannatus- tai yhteisöjäseneksi maksamalla jäsenmaksun 50 € yhdistyksen tilille
    Säästöpankki FI13 4600 0010 3520 33 (tietoihin nimi ja kotikunta sekä viite ”Jäsenmaksu”)

Yhdistyksen henkilöjäsenet saavat 20 % alennuksen verstaan tuotteista ja palveluista.

Tästä pääsee pdf tiedostoon jäsenmaksusta.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa toiminnanjohtajalta (yhteystiedot)

Tiedostot

Yhteistyössä