Taitoverstas

 

Taitoverstaan nuorten työpajatoiminta Joensuussa on tarkoitettu 16-28 -vuotiaille työttömille ja peruskoulunsa päättäneille nuorille, joiden kotikunta on Joensuu, Liperi tai Kontiolahti.

Taitoverstas on nuorten työpaja sinulle, jos tarvitset tukea työhön tai koulutukseen hakeutumisessa, arjen taidoissa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Verstas-jaksolla tavoitteesi koulutuksen ja työelämän suuntaan selkenevät. Taitoverstaalla tehdään ja toimitaan sekä laitetaan asioita alulle, suunnitellaan tulevaisuutta ja ryhdytään toteuttamaan suunnitelmia. Sinua tukevat niin yksilövalmentajat kuin työvalmentajat. Ota yhteyttä Taitoverstaan valmentajiin. Voit lähettää sähköpostia, tekstiviestin, WhatsApp -viestin, soittaa tai tulla käymään paikan päällä.

Lyhytohjausta saat mieltäsi askarruttaviin asioihin. Voit käydä kysymässä neuvoa ja ohjausta valmentajilta. Etsimme kanssasi sopivia ratkaisuja.

Yksilövalmennus tukee arjen asioissa (mm. virastoasioiden hoidossa) ja tavoitteiden asettamisessa sekä toteuttamisessa.

Työvalmennus ohjaa ja opastaa työtehtävissä. Taitoverstaan työkokeilussa pääset osallistumaan eri työtehtäviin, joissa taitosi harjaantuvat. Tutustut omiin vahvuuksiisi ja opit työelämätaitoja.

Verstasjakso on tavoitteellista toimintaa ja jokainen nuori tekee toteutettavan ja realistisen  jatkosuunnitelman. Tärkeintä on edetä omatahtisesti koulutuksen ja työelämän  suuntaan. 

 

 

Nuoren Palaute

 

 

Työt ja tuotteet

Taitoverstaalla nuoret tekevät erilaisia harjoitus- ja tilaustöitä ohjatusti. Valmistamme erilaisia pientuotteita, joissa käytämme pääasiassa kierrätysmateriaaleja. Valikoimaamme kuuluu mm. puu-, painatus- ja ompelutöitä. Teemme asiakastyönä yksilöllisiä seminaarikasseja, pyyhkeitä ja kännykkäpusseja. Meillä toimii kausittain myös ”pikku tehdas”, jossa teemme pienimuotoista vaihetyötä. Suoritamme tilauksesta työkeikkoja, esim. autamme muutoissa, maalauksissa ja erilaisissa "pystytyksissä" ja "purkamisissa".

Tilaamalla meiltä tuotteita ja työtä, tuet nuorten työelämäosallisuutta  ja nuorten työpajatoimintaa. Voit tutustua myynnissa oleviin tuotteisiin Taitoverstaan Facebook-sivuilla.

 

Lisätietoja tilaustöistä ja palveluista saa työvalmentajilta.

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön