Nuorisoverstas Outokumpu

 

Outokummun Verstaan nuorten työpajatoiminta on tarkoitettu 16-28 -vuotiaille työttömille ja peruskoulunsa päättäneille nuorille.

Oletko vailla työtä, tekemistä, opiskelupaikkaa tai suuntaa elämässä. Tule osaksi Outokummun Nuorisoverstaan toimintaa joko yksilövalmennuksen tai työkokeilun kautta.  Räätälöidään sinulle yhdessä yksilöllinen suunta kohti opiskelu/työelämää ja samalla pääset tutustumaan kaupungin nuorisotoimen avustaviin työtehtäviin kahvilalla, tapahtumissa ja leireillä.

Verstas toimii Outokummun kirjaston yhteydessä osoitteessa Koulukatu 7. Harjoittelujakso kestää 1- 6 kuukautta.

Toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä Outokummun valmentajaan Jaanaan tai Te-toimistoon
Voit lähettää sähköpostia tai tekstiviestin, soittaa tai tulla käymään paikan päällä.

Yksilövalmennus tukee arjen hallinnan asioissa (mm. virastoasiat ym.) ja tavoitteiden asettamisessa sekä toteuttamisessa.

Työvalmennus ohjaa ja opastaa työtehtävissä. Työkokeilussa pääset osallistumaan eri työtehtäviin, joissa taitosi harjaantuvat ja tutustut omiin vahvuuksiisi.

Ohjatussa työkokeilussa voit työskennellä myös muulla työpaikalla, jolloin yksilövalmentaja auttaa työkokeilupaikan etsimisessä ja arjen hallinnan asioissa, sekä tukee työkokeilun onnistumista.

Verstasjakso on tavoitteellista toimintaa ja jokainen nuori tekee toteutettavan ja realistisen jatkosuunnitelman. Tärkeintä on edetä omatahtisesti koulutuksen ja työelämän suuntaan.

Yhteystiedot

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön