Nuorisoverstas Outokumpu

 

Outokummun Verstaan nuorten työpajatoiminta on tarkoitettu 16-28 -vuotiaille työttömille ja peruskoulunsa päättäneille nuorille.

Oletko vailla työtä, tekemistä, opiskelupaikkaa tai suuntaa elämässä. Tule Outokummun verstaalle yksilövalmennukseen. Harjoitteiden ja keskustelujen kautta avataan sinulle suuntaa kohti tulevaa. Tuetaan arjen hallinnan asioissa (mm. virastoasiat) ja tavoitteiden asettamisessa sekä toteuttamisessa. Tehdään tarvittaessa oppilaitos ja yritysvierailuja.

Outokummussa toteutetaan myös ohjattua seinätöntä valmennusta. Saat verstaan kautta apua työkokeilupaikan etsimiseen ja työkokeilun onnistumiseen. Työkokeilu avaa mahdollisuuksiasi tutustua erilaisiin työtehtäviin, joissa taitosi harjaantuvat. Löydät omia vahvuuksiasi ja opit työelämätaitoja.

Verstasjakso on tavoitteellista toimintaa ja jokainen nuori tekee toteutettavan ja realistisen jatkosuunnitelman. Tärkeintä on edetä omatahtisesti koulutuksen ja työelämän suuntaan. Verstasjakso kestää tarpeesi mukaan, muutaman kerran lyhytohjauksesta kuukausiin.

 

Verstas toimii Outokummun kirjaston yhteydessä osoitteessa Koulukatu 7.

Toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä Outokummun valmentajaan Jaanaan. Voit lähettää sähköpostia, WhatsApp - tai tekstiviestin, soittaa tai tulla käymään paikan päällä.

Yhteystiedot

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön