Mission Possible

 

Huomio lukiolaiset ja ammattikoululaiset! Toiminta on suunnattu Joensuun lyseon lukion, Joensuun yhteiskoulun lukion sekä Riverian 16–25-vuotiaille opiskelijoille.

Tuntuuko etäopinnot raskailta? Junnaako opinnot? Mietityttääkö oma jaksaminen? Jännittääkö kouluun meneminen?

Yksin ei tarvitse selvitä- MIPO JEESAA! Etsitään yhdessä keinot viedä asioita eteenpäin! Toiminta on vapaaehtoista ja muotoutuu aina ryhmän tarpeiden mukaan.

Mission Possible-hanke tarjoaa toisella asteella opiskeleville nuorille tukea koulunuorisotyön sekä asuntolatoiminnan puitteissa. Järjestämme pienryhmätoimintaa, yksilöohjausta sekä toimintaa verkossa. Ryhmien tavoitteena on tukea opiskelijoita opintojen eteenpäin viemisessä, arjen hallinnassa ja hyvinvoinnissa. Lisäksi pyritään vahvistamaan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, osallisuutta sekä sosiaalista vahvistumista.

 

Keväällä 2021 starttaamaamme Nuorisoverstaalla pienryhmätoiminnan ja yksilöohjauksen, sekä etäryhmät Discord-alustalla. Kevään aikana liikumme koronatilanteen huomioon ottaen joustavasti myös kouluilla sekä asuntoloilla. Nähdään siellä!

Keskiviikkoisin pyörii kaikille avoin Discord-ryhmä. Ota linkki talteen ja tule moikkaamaan meitä Nuorisoverstaan Discord-alustalle, MissionPossible-MiPo kanavalle. Sinne voi tulla mukaan anonyymisti tai omalla nimellä. Somekanavilla pyörii kevään aikana äänestys etäryhmien aiheista. Osallistu ja vaikuta! Tässä linkki, jolla pääset osallistumaan: https://discord.gg/Npg9W5KN4D

Stay tuned! Instagram ja Tiktok: @missionpossiblejoensuu

Mission Possible-hanketta rahoittaa aluehallintovirasto.

MIPO JEESAA! Ota rohkeasti yhteyttä hanketyöntekijöihin!

Meidät tavoittaa soittamalla/viestillä/WhatsApissa/Instagramissa tai TikTokissa. Voit myös täyttää ilmoittautumislomakkeen sivun lopusta.

 

Yhteistyöterveisin,

Jonna Karhapää, hanketyöntekijä
Joensuun Nuorisoverstas ry

050 520 2687
jonna.karhapaa@nuorisoverstas.fi

Heidi Ratilainen, hanketyöntekijä                                         
Joensuun Nuorisoverstas ry                                                 

050 401 5186
heidi.ratilainen@nuorisoverstas.fi                                    

Ilmoittautumislomake
Muodossa PP/KK/VVVV
Muodossa +358
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön