"Hyvää teille, hyvää meille!"

 

Tilaa nuorten valmistama lahjasetti ja anna lahja, jolla on merkitystä!

 

Joensuun Nuorisoverstaan työpajanuorten valmistamat tuotteet ovat laadukkaita, taitavasti tehtyjä ja ekologisia. Kaunis lahjasetti on mukava antaa ja lahjalla on myös yhteiskunnallista merkitystä.

Lahjasetin osat ovat nuorten valmistamia. Lahjasetti sisältää leikkuulaudan, printtikuvioidun pellavapyyhkeen sekä voiveitsen. Tuotteet paketoidaan kauniisti ja jokaisessa paketissa on mukana kortti, jossa kerrotaan näiden tuotteiden valmistamisen merkityksestä. Näin ollen lahjansaaja, saa myös tiedon nuorten tukemisesta.

Nuorisoverstaalla, nuorten työpajalla nuoret opettelevat työelämän taitoja tekemällä tilaustöitä ja pajatuotteita. Tilaamalla meiltä, tarjoat nuorelle aitoja työkokemuksia, onnistumisen iloa ja olet mukana vahvistamassa nuoren itsetuntoa!

 

Lahjasetti sisältää:

Leikkuulauta, koivu (20 x 25 cm)

Voiveitsi, visakoivu

Pellavapyyhe (45 x 60 cm)

 

Lahjasetti paketoidaan kauniisti ja ekologisesti.

 

38 € / lahjasetti

(toimintamme on arvonlisäverotonta)

 

 

Oma logosi paketointitarraan?

Lisäpalveluna saatte oman yrityksenne logon pakettitarraan

40 € / lahjasetti

(toimintamme on arvonlisäverotonta)

 

 

Haluaisitko lahjasi perille toimitettuna?

Lisäpalveluna toimitamme tuotteet tarvittaessa suoraan vastaanottajille Joensuun alueella tai postitamme ne puolestasi.
Pyydä tarjous!

 

 

Tilaukset:

Työvalmentaja Veli Kananen

p. 050 439 5405
veli.kananen@nuorisoverstas.fi

 

 

Taitoverstaan nuorten työpajatoiminta Joensuussa on tarkoitettu 16-28 -vuotiaille työttömille ja peruskoulunsa päättäneille nuorille, joiden kotikunta on Joensuu, Liperi tai Kontiolahti. Taitoverstaalla nuorelle tarjotaan tukea työhön tai koulutukseen hakeutumisessa, arjen taidoissa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Verstas-jaksolla nuoren tavoitteet koulutuksen ja työelämän suuntaan selkenevät niin yksilövalmentajien kuin työvalmentajienkin tuella. Taitoverstaalla tehdään ja toimitaan eri pajoilla monipuolisissa työtehtävissä sekä suunnitellaan tulevaisuutta ja ryhdytään toteuttamaan suunnitelmia. Tärkeintä on edetä omatahtisesti koulutuksen ja työelämän  suuntaan. 

 
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön